Vilken typ av däck behövs?

När Du ska köpa nya däck kan det ibland vara svårt att veta vilket fabrikat eller vilken typ av däck Du ska välja. Däck för sommarn, däck för vintern eller däck som Du vill använda året runt, så kallade "all-väders" däck? Vilket däckfabrikat ska jag välja? Ska jag välja premium, mellanklass eller budget däck? Du kan läsa dig till information på diverse däcktester men dessa är mer eller mindre missvisande. Hur fungerar ett testvinnande däck när det är halvslitet? Fungerar det för Din körning? Det är alltid bättre att ringa oss. Vi kan tala om vilket däck som passar just för Dina behov och Ditt körsätt. Vilka egenskaper som de olika däcken har och vad Du ska undvika mm. Befinner du dig i Katrineholm omnejd så kom gärna förbi.

Däckbyte/säsongsskifte

För att lagligt framföra din bil på allmän väg behöver Du byta mellan sommar och vinterdäck. Det är inte bara viktigt för Din egen säkerhet utan även för Dina medtrafikanter att Du kör med rätt däck vid de olika väderförhållanden. Vi har valt att  arbeta både med bokade tider samt droppin. Om du väljer att boka tid du slipper långa kö​er och får hjälp på exakt rätt avsatt tid. Hjulskiftet går snabbt, säkert och smidigt. Vi passar även på att kontrollera mönsterdjup, däcktryck och slitagebild. Under tiden vi byter era däck kan Du ta en kaffe i vår fina kundmottagning. Befinner du dig i Katrineholm med omnejd så kom gärna förbi.

Olika sorters däck

Vi har bland annat däck till personbilar, motorcyklar, lätta lastbilar och lastbilar. Bor du i närheten av Katrineholm så kan du med fördel komma förbi vår däckverkstad. Vi på Djulö däck och bilverkstad har varit verksamma i däckbranschen sedan 2006. Vi har massor av erfarenhet och kunskap när det kommer till däck och dess egenskaper. Dessutom är vi även certifierade Michelin Quality Dealer. För mer information om detta, klicka på fliken Michelin Quality Dealer uppe i menyraden. Vi arbetar med fabrikaten som presenteras här på sidan. Kontakta oss redan idag, vi hjälper dig med alla dina däckrelaterade bekymmer på bästa sätt. Befinner du dig i Katrineholm med omnejd så kom gärna förbi. Välkommen!